ga('require', 'GTM-WC37JCP'); From MyAja Cookies Instagram - MyAja Cookies - Set Doorgift Budget, Premium dan Eksklusif

From MyAja Cookies Instagram

by - Isnin, Oktober 08, 2018


Setiap hujung minggu pasti akan ada atleast dua tiga pasangan pengantin yang Photoshoot dekat kawasan Mini Factory @myajacookies almaklumlah Tamarind Square ni terkenal dengan lokasi cantik berbunga ² yang memang sangat sesuai untuk dijadikan tempat Photoshoot. Selain daripada korang boleh shopping dekat @myvillagegrocer lepas tu boleh menambah ilmu di @bookxcess Wahh.. Macam Best kan tempat ni? Okay boleh masukkan dalam list tempat yang menarik untuk korang lepak hujung minggu.😉 Walaupun arini sibuk menyiapkan tempahan doorgift sempat mintak husband Kak Aja snapkan satu picture. Tapi camtula jadi gambarnya bila kita mintak photographer tak berbayar yang ambil. 😍🙄 #sayajualbiskutsedap #sayajualbrowniessedap #sayajualdoorgiftcantik via Instagram https://www.instagram.com/p/BoqpqGuA5_S/

You May Also Like

0 ulasan