ga('require', 'GTM-WC37JCP'); From MyAja Cookies Instagram - MyAja Cookies - Set Doorgift Budget, Premium dan Eksklusif

From MyAja Cookies Instagram

by - Sabtu, Januari 05, 2019


Cookies yang mempunyai daya tarikan nya yang tersendiri. Cookies ni jugalah yang memberi BIG Wow buat @myajacookies. Let us introduce our Almond Dark Chocolate Chip Big Cookies. . . Setiap gigitan rangup Cookies ni pasti akan membuat korang nak nak dan nak makan lagi. Pendek kata susah nak stop kalau dah start makan. Seriuss Sumpah Sedap. Tengok saja pada gambar tersebut korang terliur tak?? 😋 . . FYI, kami menggunakan bahan premium untuk penghasilan setiap Cookies dan setiap cookies yang diterima oleh Customer adalah Fresh from Oven, dan disebabkan itu janganlah adik² kakak² expect harga setiap pcs sama macam timbang kilo ya😅😅 . . Kami tawarkan setiap pcs Cookies dengan harga RM2.50 untuk 1000 pcs tempahan. Kalau single pcs Harga RM3.00 minimum 10 pack ya. . . Ohh FYI Aja ada produce special custom box untuk big cookies currently still in printing phase. Stay tuned for our next announcement. #premiumcookies #exclusivebox #deliciouscookies #corporategift #cookiessedap #doorgiftexclusive via Instagram https://www.instagram.com/p/BsPk77Jns9k/

You May Also Like

0 ulasan